آب و فاضلاب بی خبر از شکستگی 18 روزه لوله آب یک روستا!
به گزارش مجله عکسفا، درست مقابل جنگل هم صفا و در کنار ایست بازرسی جنگلبانی، 18 روز است که لوله آب شرب روستای همصفا بخش چمستان استان مازندران شکسته و هنوز مامور آب و فاضلاب روستایی برای برطرف شکستگی مراجعه نکرده است.

بعضی مردم بومی منطقه می گویند که شکستگی لوله آب را 18 روز است که به مامور آب و فاضلاب روستا گزارش داده اند اما مامور آب و فاضلاب به آنها گفته به دلیل کمبود تجهیزات تعمیرات لوله طول می کشد و این در حالی است که مدیر آب و فاضلاب روستایی نور گفته از شکستگی لوله آب شرب اطلاعی نداشته و اما در عین حال تاکید نموده که در اسرع وقت مشکل را حل خواهد نمود.
مصطفی آرمیده، مدیر آب و فاضلاب روستایی نور به خبرنگار خبرنگاران شرح داده، از شکستگی لوله آب شرب اطلاعی نداشته و در اسرع وقت با حوزه بهره برداری هماهنگی های لازم، انجام و مشکل برطرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه حدود 100 روستا تحت پوشش اداره آب و فاضلاب روستایی است، توضیح داد: متاسفانه به دلیل قدمت لوله ها و شبکه های آب رسانی، شکستگی ها در منطقه بسیار زیاد است و تعداد نیروها برای پوشش مسائل کم و در حد چهار نفر است. این افراد در دو گروه با یک بیل مکانیکی اجاره ای به کل منطقه خدمات رسانی می نمایند.
مدیر آب و فاضلاب روستایی نور اعلام کرد: تعداد شکست لوله ها در روز زیاد و گاها در بعضی از موارد ممکن است ترمیم شکستگی ها به دلیل کمبود نیرو و تجهیزات تا برطرف شدن آن به درازا کشیده گردد.
آرمیده با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 4 میلیارد تومان برای روستاهای تحت پوشش هزینه شد، ادامه داد: انجام پروژه تعمیر و بازسازی لوله های آب شرب احتیاج به اعتبار بیش از این دارد که بتواند مسائل ایجاد شده برای پمپ تصفیه و لوله ها را حل کنیم.
وی اضافه نمود: با وجود تمام حمایت هایی که فرماندار شهرستان و بخشداران داشتند متاسفانه اعتبار لازم را در حوزه توسعه و مرمت اخذ نشد و برای جذب نیروی بیشتر و تهیه امکانات میکانیکی برای تسهیل کار احتیاج به هزینه دارد.
مدیر آب و فاضلاب روستایی نور بیان نمود: در امسال حدود 2 میلیارد تومان مصوبه داشتیم که با اعتراض سازمان بودجه میزان اعتبار به یک میلیارد تومان کاهش یافت اما با رایزنی هایی که فرماندار شهرستان داشت از 2 درصد سهم بودجه نفتی به حوزه توسعه مرمت در بخش بلده اختصاص یافت.
آرمیده ادامه داد: با افزایش درآمدها و پرداخت به موقع مبالغ بدهی مردم و در اختیار قرار دادن امکانات بیشتر از سوی مرکز استان می توان راهکارهایی برای برطرف این مشکل ارائه کرد. با حمایت مردم، فرمانداری و دولت در جذب اعتبارات مورد احتیاج می توان مسائل را سریع تر برطرف کنیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا