آنالیز طراحی و ساخت خانه درختی گوشه عزلت اثر استاد فوجیموری
به گزارش مجله عکسفا، بسیاری از ما در دوران کودکی خود آرزوی داشتن یک خانه درختی کوچک برای خود بودیم تا همانند شخصیت های کارتونی محبوبمان در آنجا زندگی کنیم. طراحی و ساخت خانه درختی هم اکنون نیز هواداران بسیار زیادی دارد طوریکه طراحان معروف دنیا هم به طراحی و ساخت اینگونه مکان ها می پردازند. ترنبو فوجیموری، معمار ژاپنی، همیشه در پی رفتن رابطه با طبیعت با مصنوعات ساخت بشر بوده است که به باور یکی از مسائل اصلی تمدن بشری در قرن بیست و یکم است که در ساخت چایخانه ایی به نام خانه عزلت به این مهم پرداخته شده است.پوشش گیاهی و درختان بخشی تفکیک ناپذیر از ساختمان های او هستند که بیش از آن که متاثر از مسائل فنی و هارمونی و اشکال ساخت دست انسان با مناظر طبیعی باشد، تلاشی برای دست یابی به زیباشناسی است. فناوری ساخت در ساختمان های این معمار ژاپنی پیشرفته نیست و سازهای آنها معمولا بر پایه فولاد، ملات و تخته چند لایه بنا شده است. نمای خارجی ساختمان اغلب با مصالح طبیعی مانند چوب، سنگ و خاک شکل گرفته است و در دکوراسیون داخلی نیز اغلب از نی و چمن استفاده می گردد.
جهت دریافت خدمات پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
مثلا در خانه دندلیون (Dandelion) از گیاه قاصدک روی تیرهای چوبی نمای خارجی و سقف استفاده نموده است. و در خانه ایی دیگر از صد ها گیاه پیازچه برای پوشاندن سقف استفاده نموده است.
ساختمان های مسکونی و یک دانشگاه سابقه کاری فوجیموری را شکل می دهد. این چایخانه کوچک ترین پروژه اجرا شده وی است که آن را در زبان محلی تاکاسوکی آن (Tagagasigi-an) می نامند در زادگاه او روستایی روی تپه های چینو (Chino) در استان ناگانو بنا شده است. معنای اسم ژاپنی این سازه گوشه عزلت است.
فوجیموری که استاد دانشگاه معماری توکیوست، طرحی مفهومی از شهرهای آینده داده است که تفاوتی بنیادی با دید مدرن و امروزی بسیاری از معماران دارد. نقشه توکیو در سال 2101 پروژه ایی مفهومی است که در جشنواره دوسالانه معماری ونیز ارائه شد. در این نقشه بخش های عمده ای از فضای شهری به دلیل گرم شدن کره زمین به زیر آب فرورفته است و در شهر پیشنهادی جدید استفاده از چوب و مرجان در ساخت بناهای مسکونی و اداری پیشنهاد می گردد تا این دو ماده جذب کربن وحفظ آن در ساختار ساختمان، مانع انتشار آن در اتمسفر شوند.
منبع: اتاق