7 روش برای این که در زندگی شخصی و شغلی از تغییر نترسید

به گزارش مجله عکسفا، مطالعات انجام گرفته حاکی از آن است که 80 درصد مردم بعد از حداکثر 6 هفته تصمیمات شان را فراموش و رها می نمایند. برای درک این که چرا بسیاری از مردم نمی توانند زندگی خود را تغییر دهند باید به باورهای آن ها دقت کنید. اکثر مردم دوست دارند در زندگی خود تغییری ایجاد نمایند اما معمولا ترس ها و عدم اعتماد به نفس دلسردشان می نماید. اگر شما قصد ایجاد تغییر در زندگی شخصی و اجتماعی و شغلی تان را دارید ابتدا باید آماده شکست دادن ترس از تغییر باشید. 7 روش برای این که از تغییر در زندگی شخصی و شغلی را نجنگید را از سایت Life Hack در مجله خبرنگاران بخوانید.

7 روش برای این که در زندگی شخصی و شغلی از تغییر نترسید

1- سیستم تشویق را نهادینه کنید

برای پیروزیت در تغییر زندگی شخصی و شغلی و شکست دادن حس ترس از تغییر باید یک سیستم تشویقی و جایزه دادن برای خودتان مهیا کنید. در خصوص خودتان کمی فکر کنید. اگر ذهن شما به این معتقد است که تغییر باعث می گردد فعالیتی که از انجام دادنش لذت می برید شما این ذهنیت را می پذیرید؟ برای این که روند انتقال و تغییر در زندگی شخصی و شغلی شما به آسانی انجام شوند باید ذهن خود را قانع کنید که این تغییر به معنای از دست دادن نیست بلکه به معنای به دست آوردن یک پاداش اضافی است.

زمانی که مرتب برای خودتان پاداش در نظر بگیریدتشویق می شوید که به تغییر ادامه دهید و از آن دست نکشید. اشتباهی که اغلب مردم دراین راه مرتکب می شوند این است که سعی می نماید ترس را با ترس شکست دهند. اینروش معمولا جواب نمی دهد.

برای پیروزیت در این راه باید به این نتیجه برسیدکه برداشتن یک هویج بیشتر از چماق جواب می دهد. هر زمانی که برای تان امکان پذیراست خودتان را تشویق کنید تا لذت ببرید. این روش بهتر جواب می دهد تا این کهخودتان را قانع کنید که از درد و رنج فرار کنید.

با تمرکز کردن روی حرکت به سوی لذت شما به آرامی ذهن تان را به سوی تغییر تشویق می کنید. مثلا اگر قصد دارید در سبک زندگی خود تغییر ایجاد کنید بعد از گذشت زمان دیگر خوردن یک تکه کیک شکلاتی را به یک کاسه سالاد ترجیح نمی دهید.

2- در خصوص تغییر تحقیق کنید

در حالی که تغییر در زندگی شخصی و شغلی می تواند مثل یک تغییر عقیده بزرگ و اساسی برای شما باشد شما می توانید با تحقیقاتی که در این زمینه انجام می دهید ارتفاع سطح تغییر را کاهش دهید و در جای امن تری بایستید. اغلب افراد زمانی که تصمیم به تغییر در زندگی شخصی و شغلی خود می گیرند فقط روی نتایج این تغییر تمرکز نموده و درباره آن تحقیق می نمایند.

البته تحقیق در خصوص نتایج تغییر یک انگیزه برای آغاز است اما به ندرت باعث ادامه حرکت در شما می شوند. هر گاه که شما در راستا تغییر متوقف شدید به معنای این است که از مرحله بعد به خاطر عدم شناخت و تحقیق کافی ترسیده اید.

3- از خودتان بپرسید: چه چیزی شما را می ترساند

ترس شما از تغییر در واقع از ترس شما از عدم اطمینان حاصل می گردد. به کسی فکر کنید که علاقمند به تغییر شغل خود است. این فرد می داند وضعیتی که در حال حاضر در آن است وضعیت درستی نیست و یک جای کار ایراد دارد. ایده آن ها به دست آمدن شغلی است که به وسیله آن بتوانند پول بیشتری به دست بیاورند.

اما معمولا این فردی که در فکر تغییر شغل خودشاست ایده خاصی برای این تغییر ندارد. به همین دلیل معمولا این هدف اگر منجر بهشکست گردد تبدیل به یک احساس غرق شدن می گردد.

به همین دلیل بهتر است لیستی از ترس هایتان درست کنید و معین کنید که از چه چیزی می ترسید و در خصوص روش های غلبه بر این ترس ها را تحقیق و سعی کنید بر آن ها غلبه کنید.

4- به گذشته و آینده فکر نکنید

زمانی که نسبت برای تغییر اعتماد به نفس ندارد و می ترسید به این معنی است که در زمان حال زندگی نمی کنید. در واقع زمانی که احساس تنش و اضطراب دارید در زمان گذشته یا آینده زندگی می کنید.

اگر در گذشته زندگی می کنید معمولا مدام بهخودتان اشتباهات قبلی را به خودتان یادآوری می کنید. شما مدام نگران تکرار ایناشتباهات هستید و این مسئله ادامه راستا را برای شما سخت می نماید.

گاهی اوقات در اشتباهات گذشته فقط شما مقصرنیستید. اگر کسی مدام اشتباهات گذشته را به روی شما بیاورد این مسئله می تواند بهتنهایی برای تضعیف روحیه شما برای ادامه زندگی، چه برسد به تغییر شخصی و شغلی،کافی باشند. در هر حالت پرداختن مداوم و فکر کردن به تجربیات اشتباه گذشته می تواننداعتماد به نفس شما را در موقعیت فعلی از بین ببرند.

از سوی دیگر اگر بیش از حد به آینده فکر کنید ازنتایج کارهایی که در زمان حال انجام می دهید غافل خواهید شد. برای مثال برای ارتقاشغلی کوشش نمی کنید چون به حجم کاری که ممکن است گریبان شما را بگیرد فکر می کنید.یا از آغاز روابط جدید می ترسید چون از از صدمات روحی احتمالی و شکست می ترسید.

هر گونه تحول و تغییر شخصی و شغلی که قصد دارید در اطراف خود ایجاد کنید مراقب باشید که عدم قطعیتی که معمولا در فضای اطراف شما را احاطه نموده باعث گردد که در تصمیم خود مردد شوید و تغییر را به تعویق بیندازید.

5- در زمان حال زندگی کنید

زمانی که در زمان حال زندگی می کنید تقریبا چیز خاصی برای نگرانی و استرس وجود ندارد. به جای چالش با نگرانی ها به هر موقعیتی به عنوان فرصتی برای رشد نگاه می کنید.

اگر از یک رابطه بد و ناخوشایند بیرون آمده ایداز تجارب آن به نفع خودتان چیزی یاد گرفته اید؟ آیا جذب شخصی شده بودید که بااهدافی که داشته اید مقابله می نموده و مخالف بوده است؟ آیا در جریان رابطه اتفاقیافتاده بوده که آن را در راستا شکست قرار داده است؟ تنها هدف از به یادآوری اینموارد ایجاد فرصت هایی برای تصمیم گیری بهتر است. شما نباید از تغییرات مربوط بهگذار از زندگی مجردی به یک رابطه دو نفره هراسی داشته باشید. در عوض وقت و فرصتخود را برای پیدا کردن فرد مناسب بگذارید.

وقتی که در زمان حال زندگی می کنید به خودتان اجازه می دهید بهترین تصمیم را با اطلاعات در دسترس بگیرید. اما زمانی که روی گذشته و آینده تمرکز می کنید فرصت تصمیم گیری را از خودتان دریغ می کنید.

6- پل های پشت سر را خراب کنید

شاید بگویید که تمام توصیه های گفته شده راانجام داده اید اما هنوز پیروز به ایجاد تغییر در زندگی شخصی و شغلی خود نشده اید.اگر خودتان را در این موقعیت احساس می کنید باید سازوکار را در جایی قرار دهید کهتغییرات را برای شما آسان کند. اگر به نظرتان در این سطح این مسئله کار سختی استبهتر است پل های قدیمی پشت سرتان را خراب کنید.

هر زمان که ترس از تغییر جلوی ایجاد تغییر را در شما بگیرد، با قرار دادن سازوکار مورد احتیاج و مناسب در محل صحیح می توانید ترس را وادار به عقب نشینی کنید. از قلم نیاندازید در اکثر اوقات پیشرفت در روند تغییر از عقب نشینی به سمت زندگی قبلی دشوارتر است.

7- یک برنامه جامع داشته باشید

برای شکست دادن ترس از تغییر و گذار از یک دوره به یک دوره دیگر شما به یک برنامه جامع احتیاج دارید. زمان مناسب و لازم را برای درک انگیزه های خود، تحقیق در خصوص نگرانی ها و سازوکار مناسب تغییر صرف کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 3 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 61

به "7 روش برای این که در زندگی شخصی و شغلی از تغییر نترسید" امتیاز دهید

1 کاربر به "7 روش برای این که در زندگی شخصی و شغلی از تغییر نترسید" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 روش برای این که در زندگی شخصی و شغلی از تغییر نترسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید