HyperOS در برابر One UI؛ آنالیز 7 تفاوت کلیدی

به گزارش مجله عکسفا، شیائومی و سامسونگ دو تا از بزرگترین تولیدکنندگان گوشی های هوشمند هستند. دستگاه های این دو شرکت از سخت افزار قدرتمندی برخوردارند، اما رابط کاربری گوشی های این دو شرکت در برابر یکدیگر چگونه هستند؟ اگرچه HyperOS و One UI بر پایه اندروید ساخته شده اند، اما از نظر شخصی سازی، طراحی و قابلیت های هوش مصنوعی تفاوت های زیادی با هم دارند.

HyperOS در برابر One UI؛ آنالیز 7 تفاوت کلیدی

در این مقاله مقایسه HyperOS با One UI، به تفاوت های اصلی بین این دو رابط کاربری محبوب خواهیم پرداخت. برای یادآوری باید بگوییم که HyperOS نسخه تازه رابط کاربری MIUI است که در مقایسه با آن با تغییراتی روبرو شده.

لاک اسکرین

همانطور که می دانید، بارها و بارها در طول روز با لاک اسکرین خود روبرو می شوید. پس بیایید آنالیز خود را از اینجا شروع کنیم. هر دو رابط کاربری HyperOS و One UI 6.1 گزینه های زیادی را برای لاک اسکرین ارائه می دهند؛ با این حال، HyperOS دارای چیدمان های متنوعی برای لاک اسکرین است که می توانید از میان آنها انتخاب کنید. بعلاوه این رابط کاربری به شما امکان اضافه کردن افکت های مربوط به عمق را ارائه می دهد.

از طرف دیگر، One UI 6.1 به شما امکان می دهد چندین ویجت به لاک اسکرین اضافه کنید. بعلاوه امکان نمایش تصویر زمینه را در صفحه نمایش همواره روشن (AOD) فراهم می نماید. با این حال، در زمان نگارش این مطلب، این ویژگی تنها محدود به سری Galaxy S24 است.

یکی از چیزهایی که در HyperOS مجذوب نماینده تر از One UI محسوب می گردد، انیمیشن های مجذوب نماینده تر در بخش نمایشگر همواره روشن است که مجذوب نمایندهیت استفاده از گوشی های شیائومی را افزایش داده.

هوم اسکرین

One UI 6.1 تنوع بیشتری از ویجت ها را برای صفحه اصلی ارائه می دهد و به شما امکان می دهد تا صفحه اصلی خود را به طور گسترده تری شخصی سازی کنید. شما حتی می توانید چندین ویجت را روی هم قرار دهید تا به آنها دسترسی آسان تر داشته باشید و فضای بیشتری برای آیکون ها و ویجت های دیگر ذخیره کنید. این ویژگی در آیفون ها نیز وجود دارد.

در HyperOS با قابلیت super folders روبرو هستیم که روش های مختلفی را برای مرتب سازی برنامه ها در پوشه ها به شما ارائه می دهد. این ویژگی می تواند در صورت داشتن برنامه های زیاد در صفحه اصلی مفید باشد. One UI 6.1 این قابلیت را ندارد، اما به شما امکان می دهد رنگ پس زمینه پوشه های برنامه را برای شناسایی سریع آنها تغییر دهید.

کنترل سنتر

سیستم عامل HyperOS دارای کنترل سنتر شبیه به iOS است که در بالای آن کلیدهای بزرگ برای وای فای و دیتای موبایل قرار گرفته است. بعلاوه، اسلایدرهای تنظیم نور و صدا برای تشخیص سریع، بسیار بزرگ هستند. به صورت پیش فرض، لیبل برنامه ها مخفی است و ممکن است شناسایی کارکرد هر آیکون را کمی سخت کند، مگر اینکه به آن عادت نموده باشید. با این حال، گزینه ای در تنظیمات وجود دارد که می توانید با فعال کردن آن، لیبل برنامه ها را نمایش دهید.

One UI 6.1 پنل دسترسی سریع (کنترل سنتر) را به چند بخش تقسیم می نماید. در بالای این پنل، دو میان بر بزرگ و سپس بخشی شامل بیشتر میان برها قرار گرفته است. در زیر آن بخش کوچکی وجود دارد که به انتخاب سیم کارت برای تماس، پیغام و دیتای موبایل اختصاص داده شده است. در حالی که هر دو سیستم عامل HyperOS و One UI 6.1 به شما امکان مرتب سازی مجدد میان برها در کنترل سنتر را می دهند، HyperOS تمامی میان برها را در یک صفحه قابل اسکرول نشان می دهد، در حالی که در One UI 6.1 برای دسترسی به تمامی میان برها احتیاج به سوئیپ کردن به راست یا چپ است.

شخصی سازی

در زمینه شخصی سازی، One UI 6.1 از جهات مختلف فزونی هایی نسبت به HyperOS دارد. اول از همه باید به امکان تغییر ترکیب رنگی رابط کاربری اشاره کنیم که می تواند مجذوب نمایندهیت آن را بیشتر کند. در HyperOS چنین گزینه ای پیدا نمی گردد.

یکی از قابلیت های مجذوب نمایندهی که در One UI وجود دارد، Modes and Routines است. این معینه به شما اجازه می دهد که در زمان و مکان های معین، بعضی قابلیت ها را فعال یا غیرفعال کنید. به عنوان مثال با استفاده از این قابلیت می توانید کاری کنید که هروقت به محل کار رسیدید، قابلیت های DND و نمایشگر همواره روشن فعال شوند.

سرعت

هر دو رابط کاربری سرعت و عملکرد بسیار روانی دارند که البته در این زمینه قدرت سخت افزاری گوشی هم اهمیت دارد. اما در کل هیچکدام در این زمینه مزیت محسوسی نسبت به دیگری ارائه نمی دهند.

قابلیت های هوش مصنوعی

در زمینه هوش مصنوعی، OneUI بدون هیچ شک و تردیدی فاصله زیادی با رقیب خود یعنی HyperOS دارد. البته فقط تعدادی از گوشی های سامسونگ از این قابلیت ها بهره می برند اما نمی توانیم مجذوب نمایندهیت این معینه ها را کتمان کنیم. بعضی از این قابلیت ها عبارتند از:

Circle to Search

می توانید بدون باز کردن برنامه دیگری، هر چیزی را که روی صفحه تان نمایش داده می گردد جستجو کنید. کافی است دکمه هوم یا نوار ناوبری را فشار داده و نگه دارید و هر ناحیه ای از صفحه را که می خواهید جستجو کنید، دایره بکشید. هایپراواس چنین قابلیتی یا قابلیت مشابهی ارائه نمی دهد.

اپ گالری فوق العاده

برنامه گالری در وان یوآی 6.1 از هوش مصنوعی برای جابه جایی، حذف یا تغییر میزان افراد و اشیاء در عکس ها استفاده می نماید. بعلاوه به طور اتوماتیک پس زمینه را برای پر کردن هر ناحیه خالی فراوری می نماید. این رابط کاربری بعلاوه پیشنهادات ویرایش اتوماتیک را ارائه می دهد.

البته هایپراواس در این زمینه کاملاً عقب نیست و قابلیت پر کردن اتوماتیک پس زمینه و برش سوژه از تصویر برای حذف پس زمینه یا ذخیره آن به عنوان استیکر را ارائه می دهد. هر دوی هایپراواس و وان یوآی 6.1 به شما امکان تغییر پس زمینه تصویر را می دهند.

ترجمه زنده

وان یوآی 6.1 قابلیت ترجمه همزمان در حین برقراری تماس تلفنی را ارائه می دهد. این قابلیت برای برقراری ارتباط با افراد سراسر دنیا بسیار کارآمد است. می توانید زبانی را که شما و فرد دیگر می شنوید انتخاب کنید. برترین بخش این است که فرد مقابل احتیاجی به گوشی سامسونگ ندارد. البته طبیعتا در حال حاضر فقط از تعداد محدودی زبان پشتیبانی می نماید.

بک گراند با هوش مصنوعی

رابط کاربری One UI 6.1 به کاربران اجازه می دهد با استفاده از هوش مصنوعی، تصاویر مجذوب نمایندهی برای بک گراند گوشی آماده نمایند. البته در این میان باید به محدودیت در کلیدواژه ها اشاره کنیم.

خلاصه کردن سایت ها

یکی دیگر از قابلیت ها، Browser Assist نام دارد که برای خلاصه کردن محتوای موجود در سایت ها و ترجمه کردن آن ها استفاده می گردد. با استفاده از این قابلیت بدون اینکه احتیاجی به مطالعه کامل محتوا داشته باشید، می توانید منظور اصلی را به سرعت درک کنید.

Note Assist

اپ Notes در وان یوآی 6.1 نیز با قابلیت فرمت اتوماتیک یادداشت ها، ترجمه زبان، خلاصه سازی متن و تصحیح اشتباهات گرامری از هوش مصنوعی بهره می برد. این ویژگی های هوش مصنوعی مفید هستند و در صورت یادداشت برداری زیاد می توانند در زمان شما صرفه جویی نمایند.

Dynamic Notch

مانند جزیره پویا در آیفون ها، گوشی های مبتنی بر HyperOS هم می توانند قابلیت مشابهی را ارائه دهند. با این قابلیت زمانی که کارهایی مانند وصل کردن گوشی به شارژر، فعال کردن DND و موارد مشابه را انجام می دهید، در بخش فوقانی گوشی یک انیمیشن ساده نمایش داده می گردد.

HyperOS در برابر One UI؛ کدام بهتر است؟

هر دو رابط کاربری HyperOS و One UI تجربیات کاربری بسیار خوبی را ارائه می دهند، اما انتخاب نهایی به احتیاجها و اولویت های شما بستگی دارد. HyperOS به شما تجربه ای مینیمالیستی با گزینه های شخصی سازی بیشتر برای لاک اسکرین و بعلاوه یکپارچه سازی بهتر با محصولات شیائومی ارائه می دهد. One UI 6.1 در مقابل، گزینه های شخصی سازی، ویجت ها و قابلیت های هوش مصنوعی بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد. علاوه بر این، گوشی های سامسونگ با One UI 6.1 یکپارچه سازی بهتری با ویندوز دارند.

برای انتخاب بین HyperOS و One UI، پیشنهاد می کنیم لیستی از احتیاجها و اولویت های خود تهیه کنید و سپس بر اساس آن تصمیم گیری کنید. اگر در پی یک رابط کاربری ساده و مینیمالیستی هستید و از محصولات شیائومی استفاده می کنید، HyperOS می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. اما اگر در پی گزینه های شخصی سازی بیشتر، ویجت ها و قابلیت های هوش مصنوعی هستید و یا از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنید، One UI 6.1 را انتخاب کنید.

در نهایت باید بگوییم که برای خرید گوشی سامسونگ یا خرید گوشی شیائومی، کافی است به خبرنگاران سر بزنید و از بین مدل های متنوعی گزینه موردنظر خود را انتخاب کنید.

منبع: GizmoChina

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 1 خرداد 1403 بروزرسانی: 1 خرداد 1403 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 2286

به "HyperOS در برابر One UI؛ آنالیز 7 تفاوت کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "HyperOS در برابر One UI؛ آنالیز 7 تفاوت کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید