ترفندهای درست کردن توپک مرغ پنیری سوخاری و برشته
به گزارش مجله عکسفا، اگر هوادار هستید، توپک مرغ پنیری یکی از برترین گزینه ها است. این لقمک پنیری خوشمزه با مرغ، هم برای بچه ها و هم بزرگترها بسیار مجذوب کننده و دوست داشتنی است. درست کردن توپک پنیری با مرغ، اصلا کار سختی نیست و به آسان ترین روش می توانید در خانه آن را تهیه کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه توپک مرغ پنیری و نکات پخت و خوشمزه شدن این فینگرفود را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه توپک مرغ پنیری
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) | 300 گرم |
ران مرغ | 200 گرم |
پنیر پارمسان (رنده شده) | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر سوخاری یا پودر پانکو | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
آرد سفید | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
پودر فلفل پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چای خوری |
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار دلخواه |
سبزی خشک معطر | به مقدار دلخواه |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
سس | برای سرو توپک مرغ پنیری |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت توپک مرغ پنیری: 15 دقیقه
مراحل طرز تهیه توپک مرغ پنیری
توپک مرغ پنیری یک فینگرفود بین المللی است که در سراسر جهان، هواداران خاص خودش را دارد. مرحله به مرحله طرز تهیه توپک مرغ پنیری را دنبال کنید.
مرحله اول: مرغ را آماده کنید
در ابتدا، سینه و ران مرغ ها با بشویید و اجازه دهید آب اضافی آنها گرفته گردد. سپس پوست و استخوان های آنها را جدا کنید تا فقط گوشت بماند. در مخلوط کن یا چرخ گوشت، مرغ ها را چرخ کنید و در یک ظرف بریزید. سپس پنیر پارمسان، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، فلفل سیاه، نمک و پودر فلفل پاپریکا را به آن اضافه کنید. همه مواد را با هم ورز دهید تا یک ترکیب یکدست گردد.
در صورت تمایل می توانید سینه و ران مرغ و انواع ادویه معطر غذا را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله دوم: مایه توپک مرغ را استراحت دهید
بعد از آماده کردن مایه توپک مرغ پنیری، روی ظرف را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مایه منسجم گردد. در این فاصله، پنیر پیتزا () را از فریزر بیرون بیاورید. پنیر پیتزا را در صورت دلخواه با پنیر های دیگر و سبزیجات و ادویه های معطر مخلوط کنید و به صورت گلوله گلوله های کوچک در آورید و کنار بگذارید.
شما می توانید انواع پنیر پخت و پز از جمله پنیر پیتزا و پنیر پارمسان و انواع سبزیجات معطر خشک را می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی بخرید.
مرحله سوم: مایه سوخاری را آماده کنید
یک تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و هم بزنید تا سفیده و زرده آن از لختگی خارج گردد. آرد گندم را در صورت احتیاج الک کنید و در یک بشقاب بریزید. پودر سوخاری یا پودر پانکو را هم در یک ظرف دیگر بریزید و کنار بگذارید. وقتی مایه مرغ، استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون بیاورید.
برای خرید پودر سوخاری، آرد گندم و تخم مرغ می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: توپک های مرغ پنیری را درست کنید
برای درست کردن توپک مرغ پنیری، مقداری از مایه توپک، به مقدار یک گردو بردارید و بین دست هایتان گلوله کنید، سپس وسط توپک را باز کنید و از گلوله های پنیری داخل آن بگذارید و دوباره توپک مرغ را بین دست هایتان گلوله کنید، طوری که پنیر از آن بیرون نیاید. همه توپک ها را به همین روش آماده کنید و در یک ظرف بگذارید.
مرحله پنجم: توپک های مرغ پنیری را به مایه سوخاری آغشته کنید
توپک هایی را که آماده نموده اید، ابتدا در ظرف آرد بزنید. سپس آنها را در مایه تخم مرغ بزنید تا همه قسمت ها به تخم مرغ آغشته گردد. در آخر، توپک ها را با قاشق از تخم مرغ بیرون بیاورید و در پودر سوخاری بزنید و آن را بغلتانید تا توپک، سوخاری گردد. همه توپک ها را به همین روش به مایه سوخاری آغشته کنید.
مرحله آخر: توپک مرغ سوخاری را سرخ کنید
بعد از سوخاری کردن توپک های مرغ پنیری، یک تابه را روی حرارت بگذارید و در آن به مقدار کافی، روغن بریزید. اجازه دهید روغن داغ گردد. سپس توپک ها را به آرامی در روغن بریزید و اجازه دهید کاملا سرخ و طلایی شوند. توپک های سرخ شده را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج گردد. سپس توپک ها را با انواع سس دلخواه، سرو کنید.
شما می توانید روغن سرخ کردنی و انواع سس را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
روش تهیه توپک مرغ و قارچ پنیری
در این روش، باید مایه توپک مرغ را مانند روش بالا آماده کنید و در زمان پیچیدن توپک، به عنوان مواد میانی، یک قارچ دکمه ای کوچک و کمی مایه پنیر وسط توپک بگذارید و دوباره آن را بپیچید. سپس توپک ها را سوخاری نموده و در روغن داغ سرخ کنید.
برای خرید می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
نکات مهم در طرز تهیه توپک مرغ پنیری
- اگر پنیر پیتزایی که می خواهید به عنوان ماده میانی توپک مرغ پنیری بهره ببرید، یخ زده است، ابتدا آن را دیفراست نموده (یخ زدایی) و بعد آن را بهره ببرید.
- به جای قرار دادن مایه مرغ در یخچال برای استراحت کردن، می توانید آن را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا انسجام پیدا کند.
- می توانید از انواع ادویه های معطر و انواع سبزیجات معطر تازه و خشک که باب طبع و سلیقه تان است، در مایه توپک مرغ پنیری بهره ببرید.
- بعد از سوخاری کردن توپک ها، می توانید دوباره 15 دقیقه توپک ها را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت و منسجم شوند.
- برای سرخ کردن توپک مرغ پنیری، تابه را طوری انتخاب کنید که عمق زیادی داشته باشد و روغن که در آن می ریزید، توپک ها در روغن شناور شوند. در این صورت، روغن کمتری لازم خواهد بود.
فوت و فن های خوشمزه شدن توپک مرغ پنیری
کدام قسمت مرغ برای تهیه توپک مرغ پنیری مناسب است؟
شما می توانید از سینه مرغ به تنهایی برای درست کردن توپک مرغ بهره ببرید ولی اگر سینه و ران را با هم میکس کنید، طعم لذیذتری خواهد گرفت، چون ران مرغ چربی بیشتر دارد و طعم توپک را خوشمزه تر می نماید.
در توپک مرغ پنیری از چه پنیری استفاده کنیم؟
برای پنیر میانی می توانید از پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا که حالت کشدار دارد، بهره ببرید. اگر پنیر پیتزا را با دیگر پنیرها مثل پنیر پارمزان و پنیر خامه ای یا پنیر لبنه مخلوط کنید، میکس خوشمزه تری خواهد شد.
منبع: افق کوروش