سناتور روس: آمریکا خود را مجاز به هر کاری می داند

به گزارش مجله عکسفا، مقام دومای روسیه در واکنش به سخنان پامپئو درباره ارسال سلاح به اوکراین برای مبارزه با روس ها گفت: آمریکایی ها می دانند جامعه بین الملل نمی تواند بر اقدامات آنها تاثیر بگذارد و به خود اجازه می دهند هر کاری که مایلند انجام دهند.

سناتور روس: آمریکا خود را مجاز به هر کاری می داند

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از خبرگزاری اینترفکس، الکساندر شرین نائب رئیس کمیته امور دفاعی دومای دولتی روسیه معتقد است که اظهارات مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا درباره تحویل سلاح های آمریکایی به اوکراین برای مبارزه با روس ها، گویای آن است که واشنگتن به خود اجازه می دهد هر کاری که مایل است انجام دهد. به گفته وی، سخنان پامپئو بار دیگر این مسئله را تایید می کند که هیچ توافقی و هیچ ابزار بین المللی نمی تواند ایالات متحده را از اجرای سیاست هایش متوقف سازد.

این نماینده پارلمانی روس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشا تودی گفت: در اینکه آمریکایی ها خود را به هر کاری مجاز می دانند، آنها اندکی دچار فراموشی شده و هر آنچه را که یک کشور محترم نباید انجام دهد را به زبان آورده و حتی با صدای رسا آن را اعلام می نمایند.

شرین در عین حال ابراز تردید کرد که جامه بین الملل واکنشی به این اقدامات واشنگتن نشان دهد، هرچند لازم است تا تحقیقاتی در این رابطه اجرا شده و نتیجه گیری از این اقدامات صورت بگیرد.

این نماینده دوما اضافه کرد: آمریکایی ها این مسئله را به خوبی درک نموده اند که امروزه هیچ جامعه بین المللی که بتواند بر آنها تاثیر بگذارد، وجود ندارد و به همین دلیل به خود اجازه می دهند هر کاری که می خواهند انجام دهند.

پیش از این وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه ای اعلام نمود که دولت دونالد ترامپ تسلیحات نظامی مورد احتیاج ارتش اوکراین برای مبارزه با روس ها را در اختیار آنها قرار می دهد، نه مانند دولت سابق آمریکا که برای اوکراینی ها پتو می فرستاد.

در اوکراین از سال 2014 درگیری های مسلحانه ای بین نیروهای دولتی و شبه نظامیان داوطلب دو جمهوری خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق و جنوب این کشور ادامه دارد. مقامات کی یف روسیه را مسئول این شرایط معرفی می نمایند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 14 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 502

به "سناتور روس: آمریکا خود را مجاز به هر کاری می داند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سناتور روس: آمریکا خود را مجاز به هر کاری می داند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید