شکم گردی در هند!

به گزارش مجله عکسفا، آشنایی با غذاهای هندی

غذاهای کشور هندوستان مانند فرهنگ این کشور بسیار متنوع هستند و شما در سفر به هند با دنیایی از رنگ ها و طعم ها روبرو هستید. هر قسمت هند از شمال گرفته تا جنوب آن دارای رژیم غذایی به خصوصی است. با قدم زدن در خیابان ها و ورود به رستوران های شهرهای هند می توانید خوشمزه ترین غذاهای اصیل هندی را سفارش دهید. خوشبختانه غذا و خوراکی در کشور هند ارزان است، اما به خاطر داشته باشید قیمت نان بر سر میز جدا حساب می گردد. با خبرنگاران همراه باشید تا به معرفی چند غذای معروف و خوشمزه هندی بپردازیم.

شکم گردی در هند!

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.

پاراتا

نان نام دیگر این غذاست، اما این غذا دقیقا همان نانی نیست که تصور می کنید. پاراتا از تنوع غذایی بسیاری برخوردار است و تقریبا در تمام شهرهای هند پیدا می گردد. این غذا که ترکیبی از سبزی و یا گوشت است با چای، کره و یا ماست صرف می گردد. اگر به مالزی و یا سنگاپور سفر کردید نیز می توانید پاراتاهای خوشمزه ای صرف کنید.

ماتار

این غذا بیشتر غذای خیابانی به حساب می آید و محبوب مردم در شمال هند است. ماتار ترکیبی از نخود پخته و له شده است و با آب لیمو، پیاز و فلفل و ترشی های مختلف سرو می گردد. غذایی تند و آتشی که وسط گشت و گذار در خیابان های هند حسابی می چسبد.

پاوبهاجی

یک غذای فراموش نشدنی! این غذا در همه جای هند پیدا می گردد اما بیشتر در بمبئی می توانید آن را سرو کنید. پاو بهاجی که به معنای نان و سبزی است ترکیبی از نان کره ای، سیب زمینی و سبزیجات مختلف است.

بل پوری

یک غذای اصیل هندی، بل پوری! ترکیبی از پیاز، سیب زمینی، بادام زمنی، برنج و تمر هندی…این غذا با آبلیمو مزه فوق العاده ای پیدا می نماید.

واداپاو

همبرگر را تصور کنید. واداپا نوعی همبرگر خانگی و ترکیب تندی از پوره سیب زمینی، نان و … است. اگر به دنبال غذای تند و آتشین هستید واداپا گزینه خوبی است. در هند واداپا را با فلفل سبز سرخ شده، تمر هندی و ترشی سرو می نمایند.

ایمارتی

تا به اینجا چند غذای تند و آتشی هند را معرفی کردیم. اما این بار می خواهیم یک خوراکی خوشمزه و شیرین را معرفی کنیم که در هند به عنوان دسر و یا یک وعده سبک سرو می گردد. ایمارتی حتی در آفریقای شمالی نیز معروف شده است. این خوراکی در واقع نان گندم سرخ شده است که به شربت خوش طعم زعفران آغشته می گردد و برای عصرانه گزینه خوبی به حساب می آید.

کولفی

خودتان را تصور کنید که در یکی از شهرهای هند مثل دهلی زیر آفتاب مشغول قدم زدن هستید و به جاذبه هایی که قرار است ببینید فکر می کنید. این وسط یک کولفی خنک بسیار می چسبد! کولفی، یک بستنی خوشمزه هندی است که با طعم های مختلفی تهیه می گردد. مثلا می توانید کولفی خود را با طعم زعفران، پسته و یا بادام سفارش دهید و با آن را فالوده میل کنید.

منبع: الی گشت
انتشار: 28 آبان 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 397

به "شکم گردی در هند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شکم گردی در هند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید