طرز تهیه وافل با اسنک ساز ، دستور آسان، سریع و خوشمزه
به گزارش مجله عکسفا، اگر مطالب قبلی کتاب کاله را خوب مطالعه نموده باشید، به خوبی می دانید که وافل چیست و چطور می توان آن را تهیه کرد. حتی طرز تهیه وافل بدون دستگاه و دستور پخت آن روی گاز را هم آموزش داده ایم. بنابراین، لزوما قرار نیست که حتما وافل ساز داشته باشید تا بتوانید وافل خوبی تهیه کنید. حتی با دستگاه های اسنک ساز هم می توانید وافل خوشمزه ای تهیه کنید. به همین علت، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه وافل با اسنک ساز را آموزش دهیم و نکات مهم آن را آنالیز کنیم. البته اگر معده حساسی دارید، می توانید طرز تهیه وافل غلات را هم یاد بگیرید تا برای صبحانه، از آن بهره ببرید.
مواد لازم در طرز تهیه وافل با اسنک ساز
- تخم مرغ یک عدد
- شکر یک چهارم پیمانه
- شیر دو قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی یک چهارم پیمانه
- آرد همه منظوره نصف پیمانه
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه وافل با اسنک ساز
1. تهیه خمیر وافل
تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا رنگ آن ها به آرامی تغییر کند. سپس روغن، شیر و و وانیل را به آن اضافه کنید. بعد اضافه کردن این مواد، آن ها را هم مجدد کمی هم بزنید و سپس جوش شیرین و آرد را به خمیر وافل اضافه کنید. بعد از اضافه کردن همه مواد، باز هم آن ها را هم بزنید. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که خمیری یکدست به دست بیاید.
2. پخت وافل با اسنک ساز
در این مرحله از طرز تهیه وافل با اسنک ساز باید دستگاه را گرم کنید. بعد از گرم شدن دستگاه، به یاری یک قلم موی سیلیکونی، داخل دستگاه را چرب کنید.
در این مرحله، خمیر را درون ساندویچ ساز بریزید و آن را با توزیع مناسبی داخل ظرف پخش کنید. سپس، در دستگاه را ببندید و حدود 4 تا 5 دقیقه صبر کنید. بعد از گذشت 4 یا 5 دقیقه، وافل شما آماده است و می توانید به مقدار دلخواه آن را برش بزنید. بعلاوه، بهتر است روی وافل ها کمی عسل بریزید یا طرز تهیه سس توت فرنگی را یاد بگیرید و از آن برای طعم بهتر وافل خود بهره ببرید.
دمای مناسب برای تهیه وافل با اسنک ساز
حالا که تا اینجا، طرز تهیه وافل با اسنک ساز را یاد گرفته اید، ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که دمای مناسب برای پخت وافل با اسنک ساز چقدر است. میانگین دمایی که برای پخت وافل احتیاج دارید، 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) است. به عبارت دیگر، اگر می خواهید با اسنک ساز خود وافل درست کنید، باید همان دمایی را بهره ببرید که در دستگاه وافل ساز استفاده می گردد.
البته بعضی از افراد برای این که زمان پخت را کاهش دهند، دمای دستگاه را افزایش می دهند. ممکن است با این کار، وافل ها سریع تر آماده شوند اما وافل هایی خواهید داشت که بیرون آن ها سوخته اند و دیگر حالت ترد (در بیرون) و نرم و پف نموده (در داخل) را نخواهد داشت.
تهیه وافل با اسنک ساز چه مسائلی دارد؟
اگر وافل را با اسنک ساز تهیه کنید ممکن است رنگ بیرونی و بافت داخلی آن با وافل اصلی کمی تفاوت داشته باشد که به طور مستقیم با دمای دستگاه و زمان پخت متناسب است.
اسنک ساز برای این ساخته شده است تا با استفاده از برش های نان، غذایی خوشمزه را تهیه کند اما اگر از آن برای تهیه وافل بهره ببرید، ممکن است با مسائلی روبه رو شوید. به همین علت، بهتر است این مسائل را بشناسید و در طرز تهیه وافل با اسنک ساز هم آن ها را در نظر بگیرید.
دستگاه اسنک ساز می تواند حرارت مناسبی برای برش های نان فراهم کند اما ممکن است چنین حرارتی را برای خمیر نتواند تامین کند. اگر برای تهیه وافل، آرد زیادی را استفاده نموده باشید، به احتمال زیاد، وافل شما از بیرون بسیار خشک و از داخل، خمیر خواهد بود.
در زمان پخت وافل، در دستگاه را باز نکنید. وافل شما زمانی آماده می گردد که دستگاه دیگر بخار نکند. بنابراین، تا آن موقع صبر کنید. اگر بعد از گذشت این زمان، وافلی با پخت نامناسب داشتید، باید دمای دستگاه را تغییر دهید.
دمای پایین، زمان مناسبی را برای پخت داخل وافل فراهم می نماید اما ممکن است بیرون وافل، ترد نگردد. در مقابل، گرمای زیاد باعث ترد شدن سریع تر و صرفه جویی در زمان می گردد اما ممکن است داخل وافل، خوب پخته نگردد.
اسنک و وافل هرکدام برای ترد شدن به دماهای و شرایط مختلفی احتیاج دارند و بنابراین، ممکن است وافل هایی که با اسنک ساز تهیه می نماید، مانند وافل ساز، ترد نشوند.
اگر بعد از انجام مراحل طرز تهیه وافل با اسنک ساز از رنگ نهایی وافل خود راضی نبودید، می توانید برای چند ثانیه آن ها را داخل تابه قرار دهید تا هم رنگ مناسبی پیدا نمایند و هم ترد شوند. توجه کنید که این کار را فقط برای زمان کوتاهی انجام دهید چراکه در غیر این صورت، وافل ها از حالت اصلی خود خارج می شوند.
منبع: کتاب کاله