فراخوان دومین کنفرانس بین المللی مطالعات چین
به گزارش مجله عکسفا، انجمن ایرانی مطالعات دنیا از انتشار فراخوان دومین کنفرانس بین المللی مطالعات چین به میزبانی دانشگاه تهران اطلاع داد.
با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، در فراخوان این کنفرانس که 29 و 30 شهریور برگزار خواهد شد، آمده است: انجمن ایرانی مطالعات دنیا با همکاری دانشکده مطالعات دنیا دانشگاه تهران از پژوهشگران در تمامی حوزه های مرتبط با مطالعات چین برای ثبت و ارائه مقالات خود در دومین کنفرانس بین المللی مطالعات چین دعوت به عمل می آورد. آثار پژوهشی مرتبط با روابط ایران و چین که به عنوان محور ویژه این کنفرانس تعیین شده است، به طور خاص مورد توجه قرار گرفته است.
هدف اصلی برگزاری این کنفرانس گرد هم آوردن دامنه وسیعی از آثار پژوهشی فاخر در زمینه مطالعات چین با رویکردهای تک رشته ای و میان رشته ای است. پذیرش و ارائه مقالات در این کنفرانس به سه زبان فارسی، چینی و انگلیسی خواهد بود و چکیده مقالات در محدوده 200 تا 250 واژه به وسیله سامانه کنفرانس به نشانی https:، ، csconf.ut.ac.ir قابل دریافت است. مهلت ارسال چکیده مقالات تا دهم مرداد 1400 است.
پژوهشگران می توانند چکیده مقالات خود را به همراه عنوان مقاله، تعیینات نویسنده، اطلاعات تماس و بیوگرافی کوتاه (حدود 50 کلمه) نویسنده به وسیله سامانه آنلاین کنفرانس ارسال فرمایند.
شرکت در دومین کنفرانس بین المللی مطالعات چین و ارائه مقاله در این کنفرانس بدون هزینه ثبت نام است.
دومین کنفرانس بین المللی مطالعات چین از مقالات مرتبط با چین در موضوعات و حوزه های پژوهشی مختلف استقبال می نماید. محورهای مطالعاتی پیشنهادی عبارتند از
چین: ابعاد بین المللی
- قدرت های عظیم و قدرت های نوظهور
- سازمان های بین المللی
- سیاست خارجی منطقه ای
- دیپلماسی عمومی و قدرت نرم
- مطالعات امنیتی و راهبردی
- اقتصاد سیاسی در روابط خارجی چین
- ابتکارعمل کمربند و جاده
- کووید-19: پیامدهای بین المللی
چین: راستا اقتصادی و سیاسی
- اقتصاد و حکومت داری
- سیاست های اقتصادی
- توسعه چین: شرایط فعلی و روندهای آینده
- شرکت های دولتی
- تاریخ سیاسی
- مطالعات گفتمان سیاسی
- سیاست های فرهنگی و اجتماعی
- کووید-19: پیامدهای اقتصادی و سیاسی
محور ویژه: روابط ایران و چین
-تاکتیک ها، راهبردها و کلان راهبردها
- چشم انداز اقتصادی: چالش ها و فرصت ها
- صلح و حل منازعه
- روابط علمی و دانشگاهی
- تحلیل سیاست خارجی
- زمینه های منطقه ای
- چین و برنامه هسته ای ایران
- آینده روابط ایران و چین
لازم به ذکر است دومین کنفرانس بین المللی مطالعات چین با کد 00210-24601 در پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام (ISC) نمایه شده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم