آش یخ؛ آشی سرد و خوشمزه

به گزارش مجله عکسفا، آش یخ یکی از غذاهای محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.

آش یخ؛ آشی سرد و خوشمزه

آش یخ، یکی از انواع غذا های محلی استان آذربایجان شرقی است. مردم تبریز این آش محلی را به عنوان پیش غذا و همچنین به عنوان افطار در ماه مبارک رمضان سرو می کنند. بر خلاف طبخ تمام آش ها، که به صورت داغ و در فصول سرد سال آماده و سرو می شود؛ با توجه به اسم خاص این آش، مردم محلی آن را به صورت سرد و خنک در فصول گرم و با تکه های یخ داخل آش سرو می کنند در ادامه طرز تهیه آش یخ را با مجله عکسفا بخوانید.

مواد لازم

  • برنج :100 گرم
  • ماست ترش محلی : 500 گرم
  • سیر رنده شده :2 حبه
  • سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر) :به میزان لازم
  • یخ :به میزان لازم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه آش یخ

  • برنج را که حدود 3 ساعت خیس نموده اید به همراه سبزی و نمک و فلفل و یک لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.
  • وقتی برنج به حالت شیربرنج در آمد، سیر را در آش رنده نموده و شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.
  • آش را در یخچال نگه داری نمایید و هر زمان که میل داشتید یک ملاقه از آن را با 2 ملاقه ماست ترش ترکیب نموده، یخ خرد شده را داخل آن بریزید و میل کنید.
  • انرژی کل : 750 کیلو کالری

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش آش کلم برگ تبریزی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 29 آذر 1399 بروزرسانی: 29 آذر 1399 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 1295

به "آش یخ؛ آشی سرد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش یخ؛ آشی سرد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید