طرز تهیه بورک مرغ به 2 روش

به گزارش مجله عکسفا، بورک غذایی محبوب است که از نان یوفکا و محتویاتی که داخل نان رول می نمایند، تهیه می گردد. محتویات درون بورک را می توان از سبزیجات، گوشت قرمز و گوشت سفید تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه بورک مرغ را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه بورک مرغ به 2 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - بورک یک غذای ترکیه ای است که در طعم های متفاوت تهیه می گردد. این غذا را می توان به عنوان میان وعده لذیذ یا یک شام سبک نیز استفاده کرد. البته این غذا با گوشت نیز تهیه می گردد، بورک گوشت به دلیل استفاده از گوشت قرمز به نسبت سنگین و چرب تر است.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:
  • طرز تهیه بورک مرغ
  • طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج

طرز تهیه بورک مرغ

مواد مورد احتیاج برای تهیه این بورک به توضیح زیر است.

مواد لازم
خمیر یوفکابه میزان لازم
سینه مرغ 400 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
پیاز2 عدد
جعفری خرد شدهنصف پیمانه
پنیر پیتزا200 گرم
نمک، فلفل، آویشنبه میزان لازم

چند نکته:

  • خمیر یوفکا به صورت منجمد در بازار به فروش می رسد، به همین دلیل حدود دو ساعت پیش از استفاده آن را از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد، بسته بندی را باز کنید و هر تعداد خمیر یوفکا که مد نظرتان است را کنار بگذارید و مابقی خمیر ها را سریعا به فریزر منتقل کنید. خمیر یوفکا باید در کیسه فریزر درب بسته باشد و گرنه در معرض هوا بافت آن از هم باز می گردد.

  • به جای خمیر یوفکا از نان لواش نیز می توانید بهره ببرید. البته طعم این غذا با خمیر یوفکا بهتر خواهد بود.
  • ترجیحا از سینه مرغ بهره ببرید زیرا چربی کمتری دارد. این غذا به دلیل وجود پنیرپیتزا، کمی چرب است، به همین دلیل از گوشت بدون چربی بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

دستور پخت

  1. پیاز را نگینی خرد نموده و سرخ کنید.
  2. سینه مرغ را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
  3. هنگامی که مرغ در حال تفت دادن است، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید.
  4. پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و نگینی خرد کنید و بعد از آنکه مرغ ها کاملا تفت خوردند، گوجه را به آن اضافه کنید.

  5. کمی که گوجه ها تفت خورد، پیاز داغ را نیز اضافه کنید.

  6. فلفل و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه نمایید.
  7. مواد تا جایی باید تفت بخورند که آب گوجه ها تبخیر گردد. اگر گوجه فرنگی ها آب داشته باشید، هنگام رول کردن باعث پاره شدن خمیر می شوند.

  8. در آخر نمک را نیز اضافه کنید.
  9. اکنون مواد داخل بورک مرغ آمده است و باید آن را بپیچید.
  10. مقداری از مواد را روی نان بریزید و کمی پنیر به آن اضافه کنید. ابتدا کناره های خمیر را جمع نموده و آغاز به رول کردن نمایید. جمع کردن کناره های خمیر به سمت داخل باعث می گردد هنگام سرخ کردن بورک، مواد داخل آن بیرون نریزند.

  11. بورک ها را که آماده کردید به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید تا حالت خود را حفظ نمایند.

  12. اکنون بورک را در روغن سرخ کنید.
  13. بورک مرغ شما آماده است کافی است آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و سرو کنید.

رول کردن خمیر یوفکا به دلیل نازکی آن کمی سخت است، اگر هنگام رول کردن خمیر پاره شد، می توانید دو عدد خمیر را روی هم قرار دهید و بهره ببرید. اگر از نان های عظیم یوفکا استفاده می کنید، می توانید آنها را به دو نیم تقسیم نمایید. تفاوتی ندارد که از نان یوفکا مثلثی یا مستطیلی بهره ببرید.

طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج

مواد مورد احتیاج برای این غذا به توضیح زیر است.

مواد لازم
نان یوفکابه میزان لازم
فیله مرغ250 گرم
شیر1 پیمانه
پنیرپیتزا200 گرم
تخم مرغ3 عدد
پیاز1 عدد
سیرداغ1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک1 پیمانه
سویا سس1 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده، نمک، فلفل، روغنبه میزان لازم

چند نکته:

  • ترجیحا از سینه مرغ بهره ببرید.
  • به جای سرکه بالزامیک از رب انار نیز می توانید بهره ببرید.

روش پخت

  1. پیاز را نگینی خرد نموده و سرخ کنید.
  2. سیرها را له کنید و تفت دهید.
  3. فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد نمایید.
  4. مقدار اندکی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید تا کاملا تفت داده شوند.

  5. اکنون مقداری از سیرداغی که تهیه نموده بودید را به مرغ اضافه کنید.
  6. سپس پیاز داغ را نیز به مواد اضافه نمایید.
  7. اسفناج ها را در ظرف دیگری ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.

  8. سویا سس و سرکه بالزامیک را به اسفناج ها اضافه کنید.
  9. سپس مقداری پیاز داغ و زعفران نیز به آن بیفزایید.
  10. صبر کنید که مرغ و اسفناج به طور کامل بپزد.

  11. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید. زرده را با شیر و مقداری زعفران مخلوط و بهم بزنید تا یک دست گردد.

  12. از مخلوط زده و شیر به لبه های خمیر یوفکا بزنید، به این ترتیب هنگام پخت، خمیر باز نخواهد شد.
  13. اکنون مقداری از مرغ و مقداری اسفناج روی یک طرف نان قرار داده و مقداری پنیرپیتزا نیز روی آن بریزید.
  14. اکنون کناره های خمیر را برگردانید روی مواد و سپس لقمه کنید.

  15. اکنون بورک ها را در روغن سرخ نمایید. مواد داخل بورک پخته شده اند، بنابراین به محض اینکه نان سرخ شد، آماده است.

  16. برای تزیین بورک ها می توانید مقداری کنجد روی آن ها بریزید و سپس سرخ کنید.

به همین آسانی بورک مرغ و اسفناج آماده می گردد و می توانید آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

استفاده از گوشت قرمز برای بسیاری از افراد مضر است، همچنین پزشکان نیز به جایگزینی گوشت سفید و کاهش مصرف گوشت قرمز تاکید می نمایند. از اینرو بورک مرغ علاوه برآنکه طعم خوبی دارد، می تواند جایگزین بورک گوشت گردد. به علاوه اگر اسفناج نیز بهره ببرید، این غذا بسیار مغذی خواهد شد.

منبع: setare.com
انتشار: 8 اسفند 1399 بروزرسانی: 8 اسفند 1399 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 1427

به "طرز تهیه بورک مرغ به 2 روش" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه بورک مرغ به 2 روش" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک مرغ به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید