طرز تهیه سس هولندایز مرحله به مرحله

به گزارش مجله عکسفا، سس هولندایز یکی از 5 سس مادر بین المللیه که با انواع غذاهای گوشتی یا انواع سبزیجات سرو میشه. این سس از ترکیب زرده تخم مرغ، کره و آب لیموترش تازه و روی حرارت غیر مستقیم و به روش بن ماری درست میشه و برخلاف قیافه اش مراحل تهیه اش خیلی راحته … یکی از موارد مرسوم استفاده اش که ممکنه ما ایرانی ها بیشتر شنیده باشیم در اگ بندیکت هستش که یه صبحانه معروف و خوشمزه آمریکایی هستش که جدیدا به منوی صبحانه خیلی از رستوران ها اضافه شده …

طرز تهیه سس هولندایز مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه سس هولندایز

  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق غذخوری آب لیموترش تازه
  • 1 پیمانه کره
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری آب

مواد لازم برای تهیه سس هولندایز

کره رو داخل یه قابلمه کوچیک روی حرارت ملایم بذارین که آب بشه.

تا کره در حال آب شدنه داخل یه قابلمه آب بریزین و روی حرارت بذارین تا بجوش بیاد بعد جوش اومدن آب حرارت رو ملایم کنین و زرده های تخم مرغ، آب و آب لیموترش تازه رو داخل یه کاسه بریزین و کاسه رو داخل قابلمه آب جوش بذارین طوری که کاسه به کف قابلمه نخوره. بعد مواد رو با یه همزن دستی با هم خوب مخلوط کنین.

حالا کره داغ رو قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنین و به هم زدن با همزن دستی به طور مداوم ادامه بدین تا سس شروع به غلیظ شدن کنه و خودش رو بگیره. حتی بعد از اضافه کردن تمام کره هم تا سس خودش رو نگرفته به همزدن ادامه بدین.

بعد نمک رو هم اضافه کرده و با سس خوب مخلوطش کنین و سس رو از روی حرارت بردارین.

حالا سستون آماده است فقط باید دقت کنین که این سس به صورت گرم و بلافاصله باید سرو بشه … نوش جان

به این مطلب امتیاز دهید

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 23 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 119

به "طرز تهیه سس هولندایز مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس هولندایز مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید