دسر اناری، ترکیبی خوشمزه از پاناکوتا و دانه های انار

به گزارش مجله عکسفا، اگر در پی یک ایده خلاقانه برای تزیین سفره شب یلدا هستید حتماً دستور پاناکوتای انار ما رو ببینید. یک دسر پاییزی بسیار خوشمزه و ساده و در عین حال زیبا برای سفره آرایی شب یلدا. این پاناکوتا رو به فرم انار که از میوه های اصلی در شب یلدا هست درست کنید تا با طرح و رنگ زیباش سفره یلداتون رو ماندگار کنید.

دسر اناری، ترکیبی خوشمزه از پاناکوتا و دانه های انار

اگرچه ظاهر این دسر ممکنه کمی پیچیده به نظر بیاد اما به سادگی و با خرید یک قالب دل خواه می تونید اون رو درست کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر اناری
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپ خوری
شکر 6 قاشق سوپ خوری
وانیل یک هشتم قاشق غذاخوری
انار دانه شده دو عدد
پودر ژلهیک بسته
روغن برای چرب کردن قالببه میزان لازم

برای تهیه میکس پاناکوتا و ژله انار، انواع و اقسام اشکال و تزیین ها رو متناسب با سلیقه تون می تونید انتخاب کرده و به راحتی اجرا کنید. در دستور امروز، ما به دو مدل بسیار زیبا و کاربردی برای شب یلدا اشاره خواهیم کرد. کافیه مراحل تهیه رو به دقت اجرا کنید.

همان طور که گفتیم امروز به مناسبت یلدا برای تزیین دسر از انارهای دانه شده استفاده می کنیم. استفاده از دانه های یاقوتی انار در بافت شفاف ژله، ترکیبی زیبا برای سفره آرایی در اختیار شما قرار می ده که در جاهای مختلف می تونید از اون استفاده کنید.

مراحل تهیه دسر با دانه های انار:

1. برای شروع ابتدا قالب دسر رو با کمک برس و روغن کاور می کنیم. جوری که تمام قسمت های ظرف چرب بشه، این کارو برای این انجام می دهیم تا موقع جدا کردن دسر از قالب دچار مشکل نشیم و ژله به راحتی از ظرف جدا بشه. حتماً در قالب های پیچیده این اصل رو رعایت کنید چون ممکنه نتیجه زحماتتون در مرحله آخر از بین بره.

2. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش به خوبی به هم می زنیم تا دانه های ژله کاملاً در آب حل شوند و به محلول شیشه ای و شفافی تبدیل شوند. بعد از این که مطمعن شدید دانه های ژله کاملاً در آب حل شد، نصف لیوان آب سرد را به محلول اضافه می کنیم. مجدادا محلول را به خوبی به هم می زنیم تا مخلوط شوند. در این قسمت انارهای دانه شده را به مخلوط اضافه می کنیم. کمی به هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. مواد را به آرامی درون قالب می ریزیم و آن را در یخچال می گذاریم. یک ساعت زمان می دهیم تا ژله کاملاً شکل جامد به خود بگیرد.

3. تا اینجا طرح روی دسر آماده شده است. اما ما به یک پشت زمینه برای جلوه نمایی بیشتر دانه های انار در ژله نیاز داریم. این پشت زمینه سفید که از جنس پاناکوتای وانیلی درست می شه در حقیقت حکم پایه اصلی دسر را دارد. به این دو مزیت مهم باید طعم بی نظیر خود پاناکوتا رو هم اضافه کنید. بنابراین دسر امشب ما علاوه بر زیبایی حاصل از تضاد رنگ قرمز و سفید، طعمی به یادماندنی رو مهمون خونه شما می کنه. به سراغ نحوه تهیه پاناکوتا بریم.

4. در اولین قدم باید پودر ژلاتین را روی یک پیمانه شیر (به دمای محیط رسیده) ریخته و به روش بِن ماری آن را در شیر حل کنیم. در روش بن ماری، مخلوط شیر و ژلاتین را به مدت یک دقیقه یا کمتر، در ماکروفر در دمای 150 درجه قرار می دهیم تا اصطلاحاً پودر ژلاتین در شیر، عمل بیاد. اگر به ماکروفر دسترسی ندارید، مخلوط مورد نظر را چند دقیقه ای روی بخار آب کتری در حال جوش قرار داده تا نتیجه ای مشابه حاصل شود.

5. بعد از آن خامه را با چنگال میزانی به هم می زنیم تا بافت رقیق تری به خود بگیرد و آن را با یک پیمانه شیر به جای مانده، شکر، وانیل مخلوط می کنیم. این مخلوط را ابتدا به ظرف مناسب منتقل کرده و روی حرارت بسیار کم به آرامی به هم می زنیم تا دانه های شکر به خوبی حل شوند. در این مرحله پودر ژلاتین حل شده و شیر را به موادمان اضافه می کنیم و به هم می زنیم. میزانی زمان می دهیم تا مخلوط دسر ما خنک شود و بعد به آرامی آن را روی ژله انار می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم.

نکته: اگر محلول پاناکوتا داغ باشد در زمان انتقال آن به ظرف دسر اصلی (که ژله انار درون آن قرار گرفته است) موجب آسیب زدن به بافت ژله می شه و اصطلاحاً ژله وا می ره. همچنین در حین ریختن مواد توجه داشته باشید سطح پاناکوتا که پایه دسر ما را تشکیل می ده به صورت کاملاً صاف و یک دست توزیع شه. سه تا چهار ساعتی زمان می دیم تا دسر پاناکوتای خوشمزه ما خوب سفت شه و حالت جامد به خودش بگیره.

این دسر خوشمزه و شیکون پیکون رو می تونید به صورت برش زده، یا به صورت تک نفره سرو کنید. ما قصد داریم طی روزهای آینده، دستور تهییه انواع دیگری از پاناکوتا و فرم تزیین های مختلف اون رو برای شما آماده کنیم. پس حتماً وب سایت ما رو پیگیری کنید.

روزگار به کامتون باشه.

سفره آرا: سمانه زارع

منبع: اُکالا
انتشار: 30 آذر 1400 بروزرسانی: 30 آذر 1400 گردآورنده: ak3fa.ir شناسه مطلب: 1872

به "دسر اناری، ترکیبی خوشمزه از پاناکوتا و دانه های انار" امتیاز دهید

1 کاربر به "دسر اناری، ترکیبی خوشمزه از پاناکوتا و دانه های انار" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسر اناری، ترکیبی خوشمزه از پاناکوتا و دانه های انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید